JA till känslor och eget tänkande!

JA till känslor och eget tänkande!

Britt Anderzon, konflikt- och krishanterare hjälper människor att se hela sanningen om sig själva och sin situation.

Tillsammans med sina klienter skapar de gemensamma mål för varaktiga beteendeförändringar med kurser i personlig utveckling, kommunikation, stress- och krishantering.

Under sju långa år har Britt levt på fri fot – utan vare sig tillhörigheter eller någonstans att bo. Med hela världen som sitt hem har hon skapat tid för läkning och återhämtning i framförallt Thailand.

  Britt är i botten utbildad Studie- och Yrkesvägledare med säte i Karlstad och med hjälp utav sin egen erfarenhet jobbar hon idag med kris- och konflikthantering för privatpersoner, pedagoger, organisationer, ledare samt företag.

 – Jag levde i det berömda ekorrhjulet innan jag sålde allt och for iväg på en backpackerresa, berättar Britt. Nu under senare år har jag med mina egna upplevelser förstått vikten av att stanna upp och granska energitjuvar, och med hjälp utav mina övningar och meditation har jag kunnat komma tillbaka till ett liv som jag kan kalla för verklig livskvalitet!

Kurs i konflikt- och krishantering
Med konkreta tekniker, verktyg och strategier jobbar Britt tillsammans med sina klienter för att ta kontroll över krissituationer, stress, konflikter och oönskade vanor.

– När jag vägleder klienter är den gemensamma tilliten till varandra det viktigaste, berättar Britt. Jag utmanar personen till att se sitt eget ansvar i det som sker och att man oftast själv sitter på svaren. Jag vill få fler att säga Ja till känslor som glädje och sorg samt Ja till eget tänkande!

 Att skapa nya mönster
För att skapa verklig förändring krävs tålamod och enligt Britt tar det ungefär trettio dagar innan en ny vana verkligen blir till ett nytt mönster och tankesätt.

– Jag hjälper mina klienter med tips, idéer och strategier för att verkligen skapa varaktiga förändringar, berättar Britt. Det är bättre att älska en liten stund än inte alls och att säga JA till det man vill och NEJ till det man inte vill! Det är upplevelsen av att bli älskad, leva fritt och våga vara sig själv som gör att vi kan leva fullt ut och på så sätt inspirera andra till samma sak, avslutar Britt.

Besök www.brittanderzon.se för vidare information, samtal och inspirerande böcker!

Britt Anderzons kursutbud via möte, samtal eller online:

  • Konflikthantering
  • Krishantering
  • Kommunikation
  • Stresshantering
  • Personlig utveckling
  • Barn- och vuxenmeditation

Aktuell med böckerna:

  • En vuxensaga
  • Att ramla mellan stolarna

Handling: Stresshantering, om det viktiga i livet, visa på vägar vidare samt belysa stressrelaterade problem för beslutsfattare.

” Det är bättre att älska en liten stund än inte alls och att säga JA till det du vill och NEJ till det du inte vill! ”

” Jag hjälper mina klienter med tips, idéer och strategier för att verkligen skapa varaktiga förändringar i det egna livet ”