Fortsatt framgång för Brantviks Måleriverkstad i Malmö

Fortsatt framgång för Brantviks Måleriverkstad i Malmö

I över 60 år har familjeföretaget Brantviks Måleriverkstad försett företags industrikunder med målerilackeringsarbeten. Idag är Brantviks ett väletablerat namn i branschen.

Kanske har du suttit på en stol på en uteservering, varit på en utställning där föremålen målats hos Brantviks. Eller sett en skylt någonstans kanske rentav en lackerad snygg cykel på stan. Hur som helst så är sannolikheten väldigt stor att du redan stött på olika objekt som har behandlats och målats hos Brantviks.

Vi får en pratstund med Carina Brantvik som tillsammans med sin kusin Roger driver företaget vidare i tredje generationen med framgång.

– Historiskt sätt har vi framförallt uppdrag från företag och industrikunder, säger Carina. Vi erbjuder tjänster inom industrilackering som våt-, klar- & pulverlackering, men också blästringsarbete i glasblästern av mindre gods, större gods i sandblästern, rostskydd i form av järnfosfatering, avfettning och narvlackering.

– Vi har också ett samarbete med en yrkesskola i Lund. Ett vanligt scenario är att blivande konstnärer från skolan kommer in till oss vill ha sina konstföremål sprutlackerade i någon speciell färg, fortsätter Carina.

Men en lika betydande del av kundkretsen är privatpersoner som ökat succesivt år efter år.

– Det är många som inser fördelarna med fräscha upp sin befintliga heminredning istället för att köpa nytt, säger Carina. Det kan handla om alltifrån stolar, bord, inner-eller ytterdörrar mm, som vi fixar till och lackar om.

Hos oss är alla kunder och uppdrag lika viktiga, smått som stort!

Detta är Brantviks måleriverkstad
Beställningsarbeten av industrilackering både för privatkunder och företagskunder.
Våtlackering
Pulverlackering
Klarlackering
Blästring
www.brantviks.se kan du läsa mer om variationen av uppdrag du kan få hjälp med. På hemsidan hittar du även ett galleri med mängder av inspiration.