Ibland finns kärleken där du minst anar det

Ibland finns kärleken där du minst anar det

Du tänker knappt på att det är där. Att det varit en del av ditt liv så länge. Ditt trägolv. Alltid där, men knappt så att du märker det. Fram till nu vill säga.

Upptäck Bona Inspiration – golvstylingkonceptet som får ditt renoverade trägolv att explodera av skönhet och karaktär. I nära samarbete med den internationellt hyllade trendanalytikern Cay Bond har vi skapat fem olika stilar med skräddarsydda looks som hjälper dig att skapa inte bara ett personligt trägolv, utan ett unikt hem. Välj mellan allt från naturligt ljust till lakritssvart. Be sedan en Bona-certifierad hantverkare att renovera ditt trägolv och förverkliga dina drömmar. Skapa golvet som du inte bara kommer att gå på, utan också älska.

Stil: Nordic Shimmer
Kanske är det de djupa skogarna? Eller de tysta sjöarna? Eller kanske rent av båda två? De nordiska länderna har i generationer fostrat världsberömda formgivare, och resultatet är en stil som inte gör mycket väsen av sig men som vid en närmare anblick skimrar av kvalitet. Välj mellan fyra looks som ger ett Nordic Shimmer till dina trägolv. Varje nyans har en mjuk, naturlig karaktär med ett harmoniskt och tidlöst uttryck.

Stil: Garden Atmosphere
Välj mellan tre färger för att skapa din alldeles egna trädgårdsatmosfär. Alla looks har en naturlig känsla som passar perfekt tillsammans med gröna växter. Från ljusa till mörka nyanser.Välj mellan tre färger för att skapa din alldeles egna trädgårdsatmosfär. Alla looks har en naturlig känsla som passar perfekt tillsammans med gröna växter. Från ljusa till mörka nyanser.

Stil: Malibu Dreams
Njut av den varma och välkomnande kaliforniska livsstilen. Frisinnad och rustik men ändå elegant. En fräsch cross-over med influenser från fjärran platser, som får liv i maten, musiken, sporten och allt annat som gör livet värt att leva. Välj mellan fyra looks för att skapa dina egna Malibu Dreams. Varma bruna nyanser med vackert rustik karaktär som passar perfekt tillsammans med vitt och Stilla havsnyanser.

Stil: Touch of Grace
Skapa rum med elegans och finess för fina stunder. Inspirerad av klassiska stilar och vintagefavoriter har Touch of Grace allt du behöver för att skapa ett riktigt personligt hem. Lita på din stilkänsla och lämna plats åt det lekfulla och oväntade. Med Touch of Grace finns inget rätt eller fel. Välj mellan tre spännande looks som förmedlar elegans och utgör en fantastisk grund för dina designfynd.

Stil: New Modern
Frossa i läcker design och njut av en ansvarsfull livsstil. New Modern handlar om väl genomtänkta beslut. En shoppingfilosofi som ligger närmare konst än konsumtion – och det är du som är intendenten. Aktivera dina sinnen och gå in helhjärtat för det du älskar. Det är bara sunt. New Modern finns i tre vackra versioner: Soul, Pale och Liquorice. Alla med elegant karaktär från renaste trä till mörkaste svart.