Tryggt bilägande hela vägen med FordStore BilMånsson

Tryggt bilägande hela vägen med FordStore BilMånsson

Att köpa bil är en dyr investering för de allra flesta och av den enkla anledningen vill man att allt ska kännas hundra procent rätt från början och även under resans gång om något skulle krångla.

I nybyggda fräscha lokaler på Kundvägen 16 i Halmstad finner du landets största och snabbast växande FordStore som dessutom är en av Europas ledande Mustang-återförsäljare. Här får du all experthjälp och rådgivning du behöver kring ditt bilägande.

Framgångssagan med FordStore BilMånsson tog rejäl fart i Halmstad under 2015, då de blev särskilt utvalda att bli de första återförsäljare att lansera Ford Sveriges nya koncept FordStore. Anläggning har dessutom även blivit utsedd till Sveriges miljösmartaste bilanläggning. Efter en fantastisk sommar stod det klart att FordStore by BilMånsson har lyckats sälja flest Ford Mustanger i hela Europa. Samt att försäljningen av nya Ford Focus RS 2016 är igång. En bil som är den senaste modellen i den berömda serien som sträcker sig tillbaka till 1967. Detta året invigdes även en helt ny FordStore Bilmånsson i Värnamo.

– Idag kan vi erbjuda våra kunder en väldigt stor bredd av tjänster och produkter, vilket vi ser som en stor tillgång. Dels genom vårt gedigna utbud person- och transportbilar, samt begagnade bilar, säger Michael Bengtsson försäljningschef.

Utöver försäljning av innefattar anläggningen även en service och verkstadsenhet. Här arbetar specialutbildade tekniker och mekaniker, som har tillgång till all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid Ford Assistans när du servar din bil, oavsett ålder och körsträcka på bilen.

https://www.bilmansson.com/Sida/220/ford-service

Boka service online 

När du köper en Ford så slutar inte servicen när du lämnar bilhallen, tvärtom, det är då den börjar. Ford Service, som innehåller en rad tjänster som ger mervärde till ditt bilägande, ingår nämligen automatiskt.

– Hos oss har våra kunder även möjlighet att hyra bilar på kort eller lång tid där man både kan hämta och lämna fordonet genom vår digitala kommunikationsplattform, berättar Michael.

Nöjda kunder hela vägen
– För oss är det viktigt att erbjuda kunden guidning och service hela vägen och vi utbildar all personal kontinuerligt i just detta för att kunna erbjuda överlägset bästa service som resulterar i nöjda kunder. Beroende på vad man har för livsstil är inte det kanske inte heller samma typ av finansiella lösning eller ägande form av bilen som är aktuell för alla kunder, menar Michael.

Det är aldrig långt borta att få tag i någon från FordStore kundservice. Det finns alltid någon online på chatten eller på plats på centret.

FordStore BilMånsson
Kundvägen 16
30241
Halmstad
Telefon: 035-2604500
Fax: 035–152169
E-post: info@bilmansson.com
Hemsida: https://www.bilmansson.com/