INGA TRÄD ÄR OMÖJLIGA!

INGA TRÄD ÄR OMÖJLIGA!

Besvärliga Träd  har gedigen erfarenhet med över 20 år i branschen! Vi har lastbilar med kranar, lastmaskin, flera motorsågar i varierande storlekar och specialutrustning för alla typer av besvärliga träd.

 Vi har aldrig tackat nej till ett träd för att det är för svårt. Vårt motto har sedan starten 1992 varit: INGA TRÄD ÄR OMÖJLIGA!

Nu när sommare står runt hörnet, vill man gärna snygga till i och kring trädgården.  Det kan vara allt ifrån att fälla ett träd, beskärning, kronsänkningar, kronhöjningar och sektionsfällning av hela träd oavsett läge. Justering av grenar och dylikt. Vi åtar oss alla typer av jobb. Kontakta oss så går vi igenom vad som skall göras och vilken tid det tar. Vilken utrustning vi behöver använda och vilken personal. Och naturligtvis kollar vi med er vad ni vill ha gjort, om ni till exempel vill ha något bortforslat från tomten.
Besöket kostar inget och i genomsnitt tar det bara 10 minuter. När vi har bedömt och vägt in alla faktorer får ni ett kostnadsförslag, som ni får ta ställning till.

TRÄDFÄLLNING
Att arbeta med att fälla träd är en uppgift som ska utföras av erfaren personal med största försiktighet. Vi har gedigen erfarenhet med över 20 år i branschen! Vi är fullt försäkrade och vet hur en trädfällning ska utföras för ett bra resultat och självfallet ett grundläggande säkerhetstänk under hela arbetet. Vårt motto har sedan länge varit “inga träd är omöjliga” och det är vår inställning under hela arbetets gång.

Vi har även en gedigen utrustning när det kommer till att fälla träd och med en 28m kran och flertalet olika motorsågar lämpade för alla typer av jobb finns det inga träd som vi inte kan ta ner. Hjälp hela vägen från start till slut. Vi har lång erfarenhet av den här typen av trädfällning och vi arbetar självklart inom både privat och offentlig sektor. Våra arborister har lång erfarenhet och arbetar med största precision och försiktighet. Givetvis fullt försäkrade.

Ibland kan man behöva ta ner döda grenar som kan vara en fara för allmänheten eller för att man vill bevara trädet. Vi utför gärna en kostnadsfri besiktning av trädet för att avgöra hur skicket ser ut. Vi erbjuder hjälp med bortforsling av allt som faller till marken efter en trädfällning.

NÖJD KUND GARANTI
Vi har ett stort nätverk av nöjda och återkommande kunder inom både privat och offentlig sektor. Besök vår hemsida http://besvarligatradab.se/ för att se några av våra väl utförda jobb och lämnade referenser av nöjda kunder!