Bohusläns största kakelbutik

Bohusläns största kakelbutik

Bergmans Mur & Kakel har byggt och renoverat badrum sedan 2003. Stort fokus ligger på att lyssna på kundens behov och samtidigt hålla hög kvalitet på arbetet.

I Uddevalla kan man komma in till den 600 kvm stora butiken och låta sig inspireras. Där hjälper kunniga medarbetare till med allt ifrån att hitta rätt kakel – till att ge råd inför renovering.

Det är inte alltid lätt att veta vart man ska börja när det är dags att renovera ett badrum eller sätta in kakel. På Bergmans Mur & Kakel är man specialister på badrumsrenovering och hjälper kunden hitta rätt material för ändamålet. 

Butik med inspirerande utställningsmiljöer
Lars Bergman, som från början är murare och kakelsättare, har sedan starten fått verksamheten att växa för varje år. Nu är man uppe i åtta hantverkare som arbetar med olika delar inom firman. Kakelbutiken öppnades 2015 och har sedan dess hjälpt mängder med kunder att hitta rätt i jakten på ett nytt badrum. I den stora lokalen finns över sjuttio utställningsmiljö-rum där det är enkelt att se olika varianter och lösningar på duschar, badrumsmöbler och kakel. Alla som arbetar i butiken har också en bakgrund som hantverkare och är utbildade plattsättare.

Företaget tillhandhåller flera tjänster som till exempel putsning, murning och golvavjämning. Plattsättning är en av de största delarna där man bland annat arbetar med kakel, klinker och mosaik. Plattsättarna är alla utbildade, har lång erfarenhet att arbeta med de olika materialen och har även genomgått Byggkeramik Rådets branschregler. Med en egen spackelpump och tillgång till pumpbil är flytspackling något man också har stor vana av att utföra.

Anpassat efter önskemål
Hur man vill att sitt badrum ska se ut kan komma att förändras under åren som går, då kan det vara bra att anlita en riktig hantverkare som har kunskap av att renovera. När man kommer till Bergmans Mur & Kakel går man först igenom vad som ska göras och hur det färdiga resultatet ska se ut. Efter designen är helt klar och arbetet påbörjas tar det cirka tre veckor att färdigställa badrummet – självklart beroende på storlek och utformning.

Kunnighet och ett helhetstänk är det kunden får en chans att ta del av på Bergmans Mur & Kakel. I en bransch där det ibland kan vara svårt att hitta rätt, är trygghet därför något som är centralt i företaget. Genom att vara en komplett verksamhet med både butik och duktiga hantverkare blir processen enkel oavsett om det gäller golvavjämning, plattsättning eller en fullständig badrumsrenovering.

Besök kakelbutiken på Stureholmsvägen 2 i Uddevalla.
Telnr: 05522-45 94 90
Mejl: info@bergmansmurokakel.se
Hemsida: www.bergmansmurokakel.se