Förverkliga din husvagns- eller husbilsdröm

Förverkliga din husvagns- eller husbilsdröm

Våren närmar sig med stormsteg och därmed är det också dags att börja planera inför säsongens äventyr. Bestämt dig för att skaffa husvagn eller husbil?

Eller har du kanske redan en men vill gärna byta till ny? Hos Bengts Husvagnar i Alvhem kan du hitta en modell som passar dina planer hur de än ser ut.

Från att ha börjat som bilverkstad på 70-talet har nu Bengts Husvagnar i Alvhem växt till att bli ett säkert kort i husvagns- och husbilsbranschen. Familjeföretaget, som fortfarande har grundarna Bengt och Birgit i spetsen, bedriver försäljning och verkstad som lägger stor vikt på kvalitet och en personlig service. Med 37 år i branschen vet man hur man får nöjda kunder.

– Vi har lång erfarenhet och alltid sett till att vara väldigt ärliga, vilket är en sak som gjort att vi fått många trogna kunder som varit med länge. Vi är också ett personligt företag och det märker man när man kommer hit, säger Thomas, en av sönerna på företaget.

Husbilar allt mer populära
Från att husvagnen har varit den givna kompanjonen på vägarna har nu husbilarna börjat konkurrera allt mer om köparna. Husbilarna lockar med sina lättkörda modeller som dessutom är utrustade med all den senaste tekniken för att kunna erbjuda bekvämlighet utöver det vanliga. Sortiment består idag av nytt från de välkända märkena nya Hobby Husvagnar samt husbilsnyheterna Malibu och Elnagh.

Man byter även in och säljer begagnat av alla fabrikat. I det breda spannet av allt ifrån budget- till premiummodeller kan alla hitta något som passar ens behov. Oavsett vad man väljer kan man vara säker på att Bengts Husvagnar gör allt för att du skall få din dröm uppfylld.
– Förutom försäljning har vi också en auktoriserad verkstad samt en välsorterad tillbehörsbutik och webshop i samarbete med KAMA fritid, säger Thomas.

www.bengtshusvagnar.se