Upplev en shoppingresa med Bemaresor!

Upplev en shoppingresa med Bemaresor!

Du som är shoppingsugen och vill hitta på något extra en dag på semestern kan tillsammans med Bemaresor följa med till Tyskland och besöka Calle Bordershop. Här kan du fylla på förrådet och handlar alltid billigt och enkelt.

Bemas shoppingbuss har sedan tjugo år tillbaka kört köpglada resenärer till den tyska hamnstaden Heiligenhagen där du hittar låga priser på alkoholhaltiga drycker och livsmedel. Passa på att fylla på förrådet inför sommarens grillfester och dessutom uppleva en trevlig dagsutflykt.

Ett lyckat resekoncept
Bussen avgår tidigt på morgonen från Jönköping och har sedan ett antal påstigningsorter längst vägen. Färden går genom Växjö till Ljungby och vidare ner till Helsingborg varifrån färjan går över till Danmark. Vid ankomst i Heiligenhagen parkerar bussen utanför Calle och då är det två timmars shopping som gäller innan hemfärd. En tid som brukar räcka gott och väl enligt Jan-Anders Löfquist som driver Bemaresor.
−Låga priser kombinerat med ett stort utbud gör att resorna till Heiligenhagen är så populära. Många vill fylla på förrådet med alkoholhaltiga drycker och annat och kan göra detta billigt och enkelt genom att resa med oss, säger Jan-Anders.

Säker service
Som researrangör har Bemaresor gjort sig kända för att vara ett pålitlig, tryggt och smidigt företag som alltid erbjuder god service.
−Vi har komfortabla bussar, hjälpsam personal och ett resekoncept som går hem hos kunderna, jag tror det är därför många väljer att åka med oss, säger Jan-Anders och fortsätter:
− Vi är noga med maxvikten på 50 kg per person men det brukar inte vara några problem att hålla sig inom den gränsen. Du som resenär får dessutom hjälp från chauffören med lastning av och på bussen och vi ser alltid till att rätt grejer kommer med rätt person hem, avslutar han.

Boka din resa genom att ringa 036-123300 eller besök Facebooksidan