Bekås en klädbutik i tiden

Bekås en klädbutik i tiden

Kläder till vardags och till fest, allt i en och samma butik. Bekås i Kungälv är butiken som följer dagens mode för både dam och herr.

Där erbjuds vardagskläder, festkläder och snygga kläder till arbetet i en trendig och kvalitativ mix. Det familjeägda företaget har verkat i staden i över 30 år och finns nu även online för shopping när du vill.

Eva och Börie Åsberg grundade familjeföretaget 1980 och sonen Daniel Åsberg, som nu är butikschef anslöt sig 1996. I samma veva var det dags att introducera herrklädesavdelningen i butiken. Utbudet ökade för att kunna möta alla kunder. Företaget drivs i sann familjeanda där personalstyrkan består av släkt och vänner.

– Man vill ju ha den där familjära känslan, det ska vara mysigt och trevligt hos oss, säger Daniel.

Varierat utbud
Butiken, som ligger i hjärtat av Kungälv inriktar sitt sortiment på prisvärda kläder till vardag, arbete och fest och målgruppen är bred menar Daniel:

– Våra kunder är från 15 år och uppåt och vi jobbar mycket med baskläder samtidigt som vi kryddar upp med det som är trendigt, förklarar han.

I ett varierat utbud hittar du kända märken för kvinnor, som Vero Moda, VILA och Only.  För den lite mognare kunden saluförs även märket FreeQuent.  Övriga märken på damavdelningen är Pieces, Loveli och Happi.
På herrsidan är Jack & Jones och SOLID ledande märken. Här ligger fokus på ett stort utbud av jeans, sweathoods, t-shirts, stickade tröjor samt jackor som en stor del av sortimentet. Butikens personal hjälper gärna kunderna att välja allt ifrån stil, storlek och kvalité.

Stil och kvalité
 Även stil och elegans för den modemedvetna mannen är något man satsar på. Märken som Selected Homme och Tailored Originals är ett trendsäkert val med hög kvalité.

– Varför inte upptäcka och prova det fantastiska märket SikSilk och det rockiga t-shirtmärket Judas Sinned, tipsar Daniel.

SikSilk ligger honom varmt om hjärtat och märket är på uppgång mycket populära på Instagram med över 480 000 följare. Daniel fortsätter:

– Plaggen har den där träningsklädes-känslan och är i mjukt, blankt material och många stora idrottsstjärnor som Christiano Ronaldo, Neymar, Leo Messi, Ivan Rakitic och Lewis Hamilton m.fl. ses bära dem.

Nöjda kunder är mottot
Webshopen, som funnits i ett år, står under ständig förnyelse för att erbjuda kunderna att i lugn och ro hitta favoritplaggen. Men för den som vill ha personlig hjälp betonar Daniel att de aldrig är långt bort oavsett om man väljer att shoppa online eller i butik:

– Behöver man råd eller vill fråga oss om någonting är vi endast ett telefonsamtal bort, eller varför inte titta in i butiken för att prova ut en helt ny stil hos vår klädmedvetna och trendsäkra personal, säger han och avslutar:

– Kunder, nöjda i sitt klädval är vårt motto.

www.bekasonline.se