Behandling med fokus på hela människan

Behandling med fokus på hela människan

Redan i tidig ålder började Anna Thorlunds känsla för det andliga ta form.

Idag använder hon hennes förmåga att hjälpa andra människor och många vittnar om minskad stress och lindring av olika besvär. 

– Jag jobbade i vården redan på 80-talet och är sjuksköterska i grunden. Men jag kände att ett stort fokus låg på symptomen och inte på den bakomliggande orsaken. Det var så det började när jag bytte karriär till det vi kallar vibrationsmedicin. Behandlingen är besläktat med akupunktur, chi-gong, vanlig healing, kristall- och örtmedicin, berättar Anna Thorlund, som driver den egna verksamheten AnnaOnlight.

En balansering av energin
Under flera år har Anna gått många olika healingutbildningar och hela tiden finslipat och ökat sitt kunnande och sin förmåga. Sedan början av 00-talet har hon gett healingbehandlingar och Anna fick tidigt ett gott rykte.

– Jag hade en klient som hade stora problem med sin axel och många men från en tidigare bilolycka. Jag var osäker på om jag kunde hjälpa honom men det var skönt att se att han snabbt blev bättre.

När en person är sjuk eller lider av något besvär är kroppens energi i obalans. Genom en healingbehandling påskyndas kroppens egen läkning.
– Jag kan balansera upp energifältet och ge ny kraft till klienten. Många gånger släpper symptomen eller stressen väldigt snabbt.

Alla är välkomna att pröva en behandling hos Anna men ofta är det en fördel att vara öppen för det.
– Ja, det är såklart lättare om de är mottagliga för det, men jag har haft klienter som vart lite skeptiska och efteråt motvilligt fått erkänna att de upplevt en positiv förändring, säger hon.

Läkande behandling på distans
Idag ger Anna behandling på distans. Något som kan förbättra livskvalitén på många sätt.

– Att ge healing på distans kan tyckas märkligt men det är egentligen ingen skillnad. Platsen avgör inte läkningens kraft och allt jag behöver är ett namn och ett godkännande från klienten.

Ett flertal tidigare klienter vittnar om stora förändringar efter endast en behandling.

– Många känner sig lättare direkt efter den första behandlingen. I nästa skede vilket det är dags för efter ett par dagar går jag in och balanserar och fyller på med ny positiv energi. Sedan följer jag alltid upp med mejl eller telefonsamtal, berättar Anna.

En behandling är uppdelad två delar och brukar ta en timme varje gång. Det hela börjar med att Anna läser av klientens energi för att sedan balansera upp det området som är i obalans.

– Ibland handlar det bara om stress men eftersom det mentala och fysiska sitter ihop mer än vi tror, kan det ge kroppsliga symtom, avslutar Anna.

www.annaonlight.se