Att få energin att stämma

Att få energin att stämma

Vill du få möjlighet att öka livskvaliteten, minska dina stressnivåer och spänningar eller läka en fysisk skada? AnnaOnlight i Malmö har en speciell gåva.

Med hjälp av sin förmåga att känna av och påverka energifält arbetar hon på distans för att hjälpa såväl individer som organisationer och företag att finna balans och läka det som är sjukt.

-Allting omkring oss är energi. En frisk kropp eller ett friskt företag påminner mycket om varandra. De olika delarna vibrerar i samma frekvens men då något är fel vibrerar den sjuka delen i en annan frekvens än helheten, berättar hon.

Anna som tidigare arbetat som sjuksköterska lämnade sjukvården för att ägna sig åt vibrationsmedicin och energibalansering på heltid. Detta är ett intresse hon haft hela livet och energibehandlingar har hon gjort sedan början av 2000-talet. Under tiden har Anna gått många olika healingutbildningar och under resans gång finslipat och ökat sitt kunnande och sin förmåga.

-Det jag gör faller in under vibrationsmedicin och är besläktat med akupunktur, chi-gong, vanlig healing, kristall- och örtmedicin, säger hon.

Individer och företag fungerar snarlikt
Idén att kunna erbjuda sin hjälp till företag och organisationer är relativt ny men är sprungen ur vetskapen att de är organiska sammansättningar med sitt eget energifält inte helt olika kroppens.

-Det jag gör rent konkret när jag går in och hjälper är att jag ser energifältet och läser av det som sker. Ibland är det kompakt och trögt och rör sig inte bra. Hos en individ kan det vara orsakat av stress eller att det är något fel i kroppen. Hos ett företag kan det vara en bristande kommunikation, att ledningen inte har samma mål som personalen, dålig arbetsmiljö eller annat, berättar Anna som delar upp behandlingen i två delar.

-Jag börjar alla mina behandlingar med att gå in och rensa negativa belastningar och tar bort allt som påverkar negativt, säger hon.

Klienten behöver under behandlingen inte förbereda sig på något särskilt sätt utan kan arbeta eller verka som vanligt i sin vardag eftersom Anna har förmågan att göra detta från distans. Det enda Anna avråder från är alkoholkonsumtion under den tid behandlingen pågår, samt att det är bra att dricka vatten efteråt.

-Många känner sig lättare direkt efter den första behandlingen. I nästa skede vilket det är dags för efter ett par dagar går jag in och balanserar och fyller på med ny positiv energi. Sedan följer jag alltid upp med mail eller telefonsamtal, berättar Anna.

Själ och hjärta i arbetet
Anna har alltid lagt mycket själ och hjärta i allt det hon gör. Redan innan hon startade sitt företag och arbetade inom vården fick hon en alldeles speciell kontakt med sina patienter. Att se personen, patienten i ögonen, hålla i handen och möta en medmänniska var de speciella ögonblicken som hon minns bäst.

-Att lindra, läka och hela och hjälpa människor finns fortfarande med mig som en röd tråd idag även om jag nu jobbar på ett annat sätt. Efter att jag slutat som sjuksköterska så jobbade jag inom barnomsorgen i Uppsala. Jag var inte utbildad barnskötare men jag fanns med i vikariepoolen och åkte runt till lite olika ställen och vikarierade. Jag lyssnade och lekte med barnen, tröstade och skrattade och de kröp ofta upp i mitt knä bara så där, minns hon.

Även skeptiker har blivit förvånade
Anna kan hjälpa även de som är skeptiska till att behandlingen fungerar.

-Ja, det är såklart lättare om de är mottagliga för det, men jag har haft klienter som kommit i syfte att motbevisa mig och som motvilligt efteråt fått erkänna att de upplevt en positiv förändring, säger hon.

Anna berättar att hon efter att hon lärt sig jobba med jordens energi skulle åka till Spanien på semester. Emellertid hade det regnat i tre veckor och hon var orolig över att få en dålig semester.

-Normalt kan lite regn vara mysigt, men att åka från Sverige till Spanien för att komma ner till regn fanns inte med i planen. Så jag förflyttade mig energimässigt till platsen jag skulle till i Spanien och kunde se att där var ett mörkt moln över hela området, så jag öppnade molnet med en ljus stråle och lät solen komma igenom. När jag kom ner till Spanien så sken solen, säger hon.

Anna har också lärt sig att rensa energi från hus och saker och hjälpa andar över till andra sidan. Hon fick lära sig att om ett väsen som behöver gå över till andra sidan är väldigt mörkt då ska man inte be den själen att gå mot ljuset.

-Man ska ta det stegvis och försiktigt för det är väldig otäckt för ett mörkt väsen att gå rakt in i ljuset, berättar hon.

Arbetar på distans med katastrofer
Förutom behandlingar åt klienter så jobbar Anna även sedan början av 2000-talet som jourhavande energiarbetare med att balansera jordens energi vid olika händelser, som jordbävningar, översvämningar, tsunami och bränder. Då lämnar hon inte kroppen.

-När jag jobbar som jourhavande energiarbetare då är det mina guider som kallar på mig och ger mig den information jag behöver för att veta vad som har hänt och var jag ska åka med min energikropp. Det kan till exempel vara tre djuphavsdykare varav den ene hade fastnat med armen i en klippa, eller en man som hade fått ett hjärtstopp på ett flyg mellan två destinationer, eller en man som blev biten av ett lejon på en fotosafari. När jag förflyttas med min energikropp så kan jag se och höra och uppleva det som är runt omkring mig som om jag var där fysiskt.

Fördelen med att jobba så är att det går snabbt, Anna kan på bråkdelen av en sekund nå platser som är svårtillgängliga för vanlig räddningstjänst när tiden är knapp.

Anna håller också på att besöka olika platser för att hämta hem kunskap och information från Lemurien, Atlantis och Plejaderna.

-Atlantis har jag redan besökt ett par gånger tidigare, men att besöka Lemurien var nytt för mig, men där har jag varit nu ett par gånger och mött en annan version av mig själv, säger hon.

Anna berättar att hon jobbar hela tiden även om hon är inte är fullbokad med klienter.

-Allt är en del av mitt arbete. När det är fler klienter inbokade blir det lite minde av det andra och tvärt om, säger hon avslutningsvis.

www.annaonlight.se