En investering du inte ångrar

En investering du inte ångrar

En inglasad balkong från Alulux ser till att du kan njuta av din balkong oavsett om det blåser kuling eller regnet faller ner utanför.

Att göra om balkongen till ett extrarum ökar inte bara trivseln i hemmet, det ökar även värdet på bostaden. Läs mer om hur Alulux kan hjälpa dig samt ytterligare fördelar med att glasa in balkongen.

Som bekant är för göteborgare, så är dagarna med regn och friska vindar många. Något som innebär att balkongen utnyttjas mer sällan än man kanske hade önskat. Men allt fler har börjat inse fördelarna med att glasa in balkongen. Om du någon gång strosat längs Hisingssidans älvstrand, har du med största sannolikhet sett en hel del balkonger som Alulux förädlat genom inglasning.

– För tillfället har vi ett större projekt som innebär att 70 lägenhetsbalkonger ska glasas in på Eriksberg. Men vi gör självklart även enstaka balkonger. Många framsynta bostadsägare ser inglasningen som en klok investering. Tänk själv vilken lägenhet som skulle intressera dig mest om det fanns två till försäljning i samma uppgång – den med eller den utan inglasad balkong, berättar Tony Mikszath på Alulux.

Smidig montering
Att glasa in balkongen med hjälp av Alulux är inte krångligt. De använder sig nämligen av smidiga lösningar från Windoor som tillverkat och utvecklat sina balkongsystem sedan 1985.

– Windoors system hängs från taket, vilket innebär att det inte krävs några ingrepp på tätskiktet på fasaden. Inte heller balkongräcket belastas på samma sätt som om delarna står på golvet. Varje del måttanpassas och specialtillverkas efter varje balkong för att garantera bästa möjliga resultat. BRF, fastighetsägare eller privatperson – oavsett vilken roll man har så är fördelarna stora med att glasa in balkongen. En inglasad balkong är helt enkelt en investering du inte kommer att ångra, avslutar Tony.

www.alulux.se kan du läsa mer om hur Alulux kan hjälpa dig att öka trivseln i ditt hem. Hör av dig till Tony för att boka in en kostnadsfri mätning av balkongen eller om du har andra funderingar. Du når honom på 0722-507349 eller via tony@alulux.se

Fördelar med att glasa in balkongen
– Du kan utnyttja balkongen året runt – oavsett väder
– Du får mer för bostaden vid en eventuell försäljning
– Minskad energiförlust
– Minskad bullernivå utifrån
– Balkongplattan får en ökad livslängd
– Bostaden känns större

Lär mer på www.alulux.se